Det var så här det började…

En familj hade under många, många år letat efter något meningsfullt och gemensamt att ägna sitt liv åt. Tiden rann iväg och drömmen kom allt längre bort.

Men plötsligt en dag hände det, familjen formligen snubblade in i den gamla halvsovande Hotel Prinsen, det var en tilltufsad, dammig, men gladlynt herre de stod öga mot öga med.

Namnet Prins Carl Bernadotte, kunde man läsa i den luggslitna militärkragen, vid hans sida stod hans trotjänare, Higgins, en schäfer med 3 mils tunga, alltid lika törstig.

Så här är ni nu ärade gäster, det var 4 månader sedan familjen, Prinsen och Higgins flyttade ihop, familjen gör nu allt för att väcka till liv de gamla gossarna. Higgins har tagit saken i egna händer, i sommar har han vattnat alla törstiga hundvänner som gått förbi, han har klappats och agerat modell, i ett vips har han blivit den mest fotade jycken i södra Skåne. Prinsen själv är både större, tyngre och envetnare, så kära gäster vi ber er ha överinseende med denna gamla herre, vi påbörjar stora renoveringar av Prinsen om 2 ve, till dess jobbar vi allt vi kan på att ni ska få en fin och minnesvärd upplevelse hos den gamla storhjärtade Prinsen och hans familj.

Prinsen älskar tomater och har en kvist tomat ingraverad i den gamla guldringen som just nu är på renovering hos guldsmeden. Prinstomaten är symbol för kärlek, glädje och lust. Så med denna ädla grönsak på hotellet sprider vi nu dessa kvalitéer och önskar er underbara dagar.